Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε Αργαλαστή, Σούρπη, Μιτζέλα και στη Διεύθυνση της Α’Βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Το κεφαλοχώρι της Αργαλαστής επισκέφθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στις 03/07/2019, μαζί με άλλους υποψήφιους βουλευτές και στελέχη. Εκεί έγινε δημιουργική κουβέντα με τους ανθρώπους για όσα μαζί πετύχαμε την τελευταία τετραετία και για όσα θέλουμε ακόμα να καταφέρουμε. Για τον Βουλευτή «η έμπρακτη, απτή διευκόλυνση της καθημερινότητας των απλών ανθρώπων που σήκωσαν το δυασανάλογο βάρος της κρίσης και που “έβαλαν πλάτη” για να βγει επιτέλους η χώρα από τη δημοσιονομική προσαρμογή των μνημονίων, η μεγαλύτερη δυνατή ανακούφισή τους, είναι ο στόχος μας».
Στις 04/07/2019 ο βουλευτής βρέθηκε στα όμορφα χωριά της Σούρπης και της Μιτζέλας (Αμαλιάπολη). Συζήτησε με τους ντόπιους για όλα όσα τους απασχολούν, αλλά και για τις πολιτικές της κυβέρνησης που άφησαν ένα θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε ο Βουλευτής «όλα αυτά που με κόπο και θυσίες κατακτήσαμε, δεν πρέπει να χαθούν».
Στη συνέχεια, μετά τις ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις σε Ράδιο MARCONI, Ράδιο ΕΝΑ και Ράδιο ΒΕΡΑ το πρωί στις 05/07/2019 και στον περιορισμένο χρόνο που είχε, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Α’Βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, όπου και συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Γιώργο Πολύζο. Συνομίλησαν για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που πάρθηκαν την τελευταία τετραετία για την ενίσχυση της Α’Βαθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το Βουλευτή, «οι έγκαιρες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών με την έναρξη του σχολικού έτους, η παροχή κινήτρων, με διπλασιασμό μορίων, για όσους εκπαιδευτικούς αναλαμβάνουν υπηρεσία στα νησιά, η θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής Δίχρονης Προσχολικής Εκπαίδευσης με την ταυτόχρονη χρηματοδότηση 4 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες στέγασης των νηπιαγωγείων, η τοποθέτηση ψυχολόγων σε 1.500 Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, είναι πολιτικές που στηρίζουν έμπρακτα την Α’Βαθμια εκπαίδευση και αναβαθμίζουν συνολικά το ρόλο της Δημόσιας Παιδείας στη χώρα».
Όπως τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής «στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν ξεχνάμε ποιοι έφεραν τη χώρα στη χειρότερη θέση της μετά τη μεταπολίτευση.
Δεν ξεχνάμε και ποιοι, με τη βοήθεια του λαού προσπάθησαν, συμμάζεψαν τη ριμαγμένη οικονομία και έδωσαν στη χώρα ξανά αληθινή προοπτική.
Ας μην τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πάλι πίσω!!
Ψηφίζουμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία!!».

x

Check Also

Συλληπητήριο μήνημα για το Μανώλη Γλέζο των Βουλευτών και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

«…Εκτιμώ την παρρησία και θεωρώ μέγιστη αρετή τη θυσία για έναν σκοπό. Απεχθάνομαι την κολακεία ...

Να σταματήσουν τα φαινόμενα εξαναγκασμού των εργαζομένων της Μαγνησίας σε «οικειοθελείς αποχωρήσεις»

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για τα φαινόμενα ...

Αλ.Μεϊκόπουλος – Κ.Παπανάτσιου για στήριξη επαγγελματικών κλάδων και Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου – Σποράδων λόγω κορωνοϊού

Παρεμβάσεις Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου για μέτρα στήριξης και διευκόλυνσης επαγγελματικών κλάδων της Μαγνησίας, ...