Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Μηλεών.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Μηλεών. από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, παραβρέθηκε την Κυριακή 8/10/2017 στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργάνωσε η Δημοτική Ενότητα Μηλεών του Δήμου Νοτίου Πηλίου, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος για την 74η επέτειο του ολοκαυτώματος του χωριού στις 4/10/1943 από τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Σε ένα πανέμορφο τοπίο μέσα στο πράσινο, τα δέντρα και δίπλα στον μοναδικό σιδηροδρομικό σταθμό Μηλεών, βρίσκεται το μνημείο εκτελεσθέντων Μηλιωτών. Παρουσία πλήθος κόσμου, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον βουλευτή, τους μαθητές, τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες και από πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Το πιο συγκινητικό ήταν η κατάθεση στεφάνου από τους απόγονους των θυμάτων της Ναζιστικής σφαγής. Ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και ο εθνικός ύμνος.

Το Γραφείο Τύπου

x

Check Also

«Δεν πρέπει στον απόηχο των χειροκροτημάτων να σβήσουν τα αιτήματα των Νοσηλευτών μας»

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή «Δεν πρέπει στον απόηχο των χειροκροτημάτων ...

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην ετήσια εκδήλωση των τμημάτων του Γ.Σ.Β ” H Νίκη”

Στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας παρευρέθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής ...

Ο Α.Μεϊκόπουλος στην κοπή πίτας της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Πηλίου

Στις Μηλιές βρέθηκε ο Α.Μεϊκόπουλος την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 για την κοπή πίτας της ...