Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Ευχαριστήριο μήνυμα Αλεξάνδρου Μεϊκόπουλου

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, τους ανθρώπους της Μαγνησίας που με τίμησαν για τέταρτη συνεχόμενη φορά με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ο δημοκρατικός κόσμος της Ν. Ιωνίας, του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, στήριξε για ακόμα μια φορά το ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται, με αιχμή του δόρατος τις ανάγκες των ανθρώπων της Μαγνησίας, την ουσιαστική ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους βουλευτές του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία, οι οποίοι έδωσαν ένα δύσκολο, τίμιο αγώνα.
Από τη δική μου πλευρά, μαζί με τη συνάδελφο Κατερίνα Παπανάτσιου, θα δίνουμε καθημερινό αγώνα για να διασφαλίσουμε ότι όλα όσα πετύχαμε για τον απλό κόσμο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δεν θα χαθούν.
Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού και προσδοκώ, πως στα μεγάλα, τα σημαντικά ζητήματα, που αφορούν το μέλλον του τόπου μας, θα στεκόμαστε μαζί, να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, για το καλό της Μαγνησίας μας.
Θέλω οι συμπολίτες μου, ο κόσμος της Ν. Ιωνίας, του Βόλου και ολόκληρης της Μαγνησίας, όλοι όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσοι επέλεξαν να μην στηρίξουν τη δική μου παράταξη, να γνωρίζουν πως, όπως ξεκίνησα μαζί τους πριν από 7 χρόνια, έτσι θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα τους και να προσπαθώ με την ίδια θέρμη για κάθε ζήτημα, για κάθε ανάγκη τους, για την απτή, έμπρακτη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.
Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα!
Εσείς είστε ο λόγος και η δύναμη!
Σας ευχαριστώ!
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

x

Check Also

Παρεμβάσεις Αλ. Μεϊκόπουλου για ζητήματα των δικηγόρων

Ζητήματα που αφορούν τους δικηγόρους του Βόλου, αλλά και πανελλαδικά, προώθησε με κοινοβουλευτικές Αναφορές ο ...

«Πάνω από 100 μουσικοί και 1000 σπουδαστές στη Μαγνησία υπονομεύονται από την κυβέρνηση»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου ...

«Με 20 ελέγχους την μέρα σε όλη την Ελλάδα αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την αισχροκέρδεια»

Διανύουμε τον 21ο μήνα ανατιμήσεων σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με τους πολίτες να ...