Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes

Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Βελεστίνο

Μια σημαντική στιγμή της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου στο Βελεστίνο, όπου σε καφέ του πεζόδρομου έγινε σύσκεψη των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας με κατοίκους της περιοχής.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων που έγινε τέτοια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελεστίνο.
Η Βαγγελιώ Τσουμπέκου παρουσίασε στους πολίτες του Βελεστίνου τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας Ηλία Καραπατάκη, Φωτεινή Κοκκινάκη, Δημήτρη Κουτσιφέλη, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Μάκης Μπαλλής , Κατερίνα Παπανάτσιου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι οποίοι πήραν τον λόγο παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές τις απόψεις τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών.
Πολλοί από τους υποψήφιους αναφέρθηκαν στην μεγάλη ιστορική σημειολογική και πολιτιστική προσφορά του Βελεστίνου στην πατρίδα μας ως γενέτειρας του Ρήγα Φεραίου.
Έγινε επίσης εκτεταμένη αναφορά στην πολύ μεγάλη χρηματοδότηση, ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.
Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν αναλυτικά στην υλοποίηση των μέτρων που είχαν σαν στόχο την στήριξη των πιο αδύναμων, την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τον εκσυγχρονισμό των θεσμών και της Διοίκησης.
Αυτές ακριβώς οι πολιτικές συνάντησαν την λυσσαλέα αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου εντός και εκτός της χώρας και των ΜΜΕ που ελέγχει.
Γιατί οι πολιτικές και θεσμικές τομές έθιξαν τα δεδομένα συμφέροντα δεκαετιών.
Ακούμπησαν πελατειακά δίκτυα.
Έφεραν στο προσκήνιο, μέσα από δεκάδες υποθέσεις, την έκταση και το βάθος της διαφθοράς.
Ανασυγκρότησαν τομείς στους οποίους μέχρι τώρα «νόμος» ήταν το δίκιο των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων και της διαπλοκής.
Το μέλλον της χώρας μας δεν μπορεί να είναι η παράδοση της εξουσίας στα ισχυρά συμφέροντα, η παλινόρθωση της διαπλοκής και η περιθωριοποίηση των αδύναμων. Το μέλλον της Ελλάδας είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση μέσα από την στήριξη της πραγματικής οικονομίας, την αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου και την στήριξη της κοινωνίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει των χώρα από την πολιτική των μνημονίων, έχοντας την ευκαιρία να ασκήσει την δική του πολιτική και να δώσει σχετικά δείγματα γραφής το τελευταίο δεκάμηνο με την θεσμοθέτηση σειράς θετικών μέτρων , από την μείωση του ΦΠΑ και την αύξηση του κατώτατου μισθού, μέχρι τις 120 δόσεις.
Αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία να ασκήσει την δική του πολιτική την επόμενη τετραετία, με βάση τις προγραμματικές του δεσμεύσεις οδηγώντας την χώρα με άξονες την δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αναδιανομή του πλούτου.

x

Check Also

Παρεμβάσεις Αλ. Μεϊκόπουλου για ζητήματα των δικηγόρων

Ζητήματα που αφορούν τους δικηγόρους του Βόλου, αλλά και πανελλαδικά, προώθησε με κοινοβουλευτικές Αναφορές ο ...

«Πάνω από 100 μουσικοί και 1000 σπουδαστές στη Μαγνησία υπονομεύονται από την κυβέρνηση»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου ...

«Με 20 ελέγχους την μέρα σε όλη την Ελλάδα αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την αισχροκέρδεια»

Διανύουμε τον 21ο μήνα ανατιμήσεων σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης με τους πολίτες να ...